GEANIMEERDE VIDEO’S ZIJN EFFICINT

In plaats van dat iemand drie minuten besteedt aan het uitleggen van een proces of het laten zien van een nieuw product dat ze verkopen, waarom zou u dan geen geanimeerde video maken die hetzelfde verhaal vertelt in één minuut of minder? Dit is allemaal volledig mogelijk met animaties, want nogmaals, ze zijn aanpasbaar, boeiend en eenvoudig.

Vooral wanneer je hoofdonderwerp complex of abstract is, is animatie in staat om concepten te vereenvoudigen en op een heel visuele manier uit te leggen (wat onze hersenen beter kunnen interpreteren). Als je er niet gemakkelijk een camera op kunt richten, is animatie het antwoord. Daarom zie je vaak whiteboardvideo’s waarin wereldwijde logistiek wordt uitgelegd, of andere animatiestijlen om de innerlijke werking van een complex systeem of proces uit te leggen.

Bent u op zoek naar een uitzonderlijke sociale gelegenheid om uw rijke video over uw bedrijf aan te moedigen. Channelorange is een op Nederland gebaseerde, totaalvereniging, die een geweldige, levendige video heeft gemaakt voor mijn bedrijf, en ik stel ze ook voor jou voor.

Iedereen resoneert op de een of andere manier met animatie. Bijna iedereen heeft wel eens tekenfilms of animaties gezien, dus deze trekken eerder de aandacht. Animatie kan ook op veel verschillende plekken leven, zoals op social media, je website, televisie, films, YouTube of advertenties. Er zijn een paar redenen waarom we graag animatie gebruiken in onze videomarketinginspanningen, niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze klanten.

De meest effectieve verhalen verbinden met hun publiek. Zonder een verbinding tot stand te brengen, heeft het publiek vaak moeite om precies te begrijpen hoe een product of dienst werkt, en daarom waarom ze uw diensten zouden moeten inschakelen. Daarom is een van de grootste voordelen van animatie de mogelijkheid om complexe ideeën op een eenvoudige manier te beschrijven.

animatievideo laten maken